Hakkımızda

choose_feature_1

Uygun Fiyat

Biz, müşterilerimize kaliteli hizmet sunarken aynı zamanda bütçelerini korumayı önemsiyoruz. Ustalarımız size sunulan hizmetin maliyetleri konusunda net bilgiler verir, böylece her aşamada tam bir şeffaflık sağlamış oluruz.

choose_feature_2

Uzman Tesisatçı

Uzman tesisatçı politikamız, tecrübeli ve profesyonel bir kadro ile sizlere en iyi hizmeti sunma taahhüdünü içermektedir. Güvenilirliği, uzmanlığı ve kalite standartlarını ön planda tutan politikamızla, sizlere en iyi hizmeti sunmak için buradayız.

choose_feature_3

Garantili Hizmet

Müşterilerimize sadece kaliteli işçilik sunmakla kalmıyor, aynı zamanda herhangi bir olası sorunda yanlarında olduğumuzu belirtiyoruz. Bizimle çalışmanın güvencesiyle, su tesisatı sorunlarınıza kalıcı çözümler bulma konusunda endişe duymadan bize güvenebilirsiniz.

why_feature_1

30 Dakikada Servis İmkanı

İhtiyacınıza anında çözüm bulmak için buradayız. Uzman tesisatçı kadromuz İstanbul'un bütün bölgelerinde bizleri aradıktan yarım saat sonra kapınızda olmaktadır. Acil durumlarda hızlı bir şekilde müdahale ederek sorunları en kısa sürede gidermeye odaklanmaktayız.

about_1_1
about_1_2
22
Su Tesisatçısı İstanbulVerdiği Deneyim Yılların
title_shape_1İstanbul Su Tesisatçısı

NEDEN BİZİ TERCİH ETMELİSİNİZ?

Çünkü uzun yıllardır İstanbul'un bütün bölgelerinde deneyimli usta kadromuzla hizmet vermekteyiz. Kaliteli ve garantili hizmet, hızlı servis ağı, kısa sürede kesin sorun çözümü ile siz müşterilerimize hizmet vermekten gurur duyuyoruz. Firmamız için en mühim şey müşteri memnuniyetidir. Eğer gelip probleminizi çözemezsek ücret talep etmiyoruz. Her türlü tesisat sorununuz için bizi 7/24 arayabilirsiniz.

  • Hızlı Servis İmkanı
  • Garantili Hizmet
  • %100 Müşteri Memnuniyeti

Sadece Tesisat firması olarak, İstanbul’da 20 yılı aşkın, sizlere kalitelive güvenilir hizmet sunmak için buradayız. Uzun yıllara dayanan deneyimimiz ve uzman kadromuz ile su tesisatı konusunda ihtiyaçlarınızı karşılamak için buradayız. Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutarak, geniş bir hizmet yelpazesi sunmaktayız. Su tesisatı alanında sağladığımız hizmetler arasında:

  • Su kaçağı tespiti ve onarımı,
  • Tıkanıklık açma ve pimaş yıkama,
  • Musluk, batarya ve armatür montajı,
  • Klozet, rezervuar/gömme rezervuar tamiri, sifon, taharet musluğu ve iç takım değişimi,
  • Su tesisatı ile ilgili her türlü tamir, bakım ve onarım işleri

gibi birçok konuda profesyonel çözümler sunmaktayız.

Uzman Kadromuz:

Eğitimli ve deneyimli bir ekip olarak, su tesisatı alanındaki güncel teknoloji ve trendlere hakimiz. Her bir ekibimizde yer alan uzmanlarımız, sorunlarınıza hızlı ve etkili çözümler üretmek için titizlikle çalışmaktadır.

Müşteri Memnuniyeti:

Müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmak, iş prensiplerimizin temelidir. Sizlere sadece kaliteli hizmet sunmakla kalmayıp aynı zamanda güler yüzlü ve profesyonel bir hizmet deneyimi yaşatmak da önceliklerimiz arasındadır.

Neden Biz?

  • Güvenilir ve deneyimli bir ekip
  • Hızlı ve etkili çözümler
  • Müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir anlayış
  • Uygun fiyat politikası

Biz, su tesisatı alanındaki ihtiyaçlarınıza çözüm bulmak için buradayız. Profesyonel hizmetimizden faydalanmak ve kaliteli işçilikle tanışmak için bize ulaşın. Su tesisatı sorunlarınızı birlikte çözelim!